Wat is een fotofeestje nou eigenlijk?

Een fotofeestje is een kinderfeestje die in een echte fotostudio word gegeven. ( Studio Winschoten )
Met een fotofeestje beginnen we altijd met kadootjes uitpakken. Maar als het thuis verzamelen is kun je er ook voor kiezen om dit eerst thuis te doen. Wij hebben dan meer tijd voor het tutten.

Vervolgens beginnen we met verkleden & tutten. De jarige krijgt een mooi avondkapsel en make-up van mij.
Er blijven altijd 2 mama's bij het feestje om de overige kinderen te helpen met de make-up.

Als de dames helemaal picobello in orde zijn beginnen we met de fotoshoot.
Alle kinderen komen met de jarige op de foto maar ook alleen. Er worden 75 tot 100 fotos gemaakt, welke binnen 1 week digitaal naar de moeder/vader van de jarige word gestuurd, via We Transfer waar ik een mailadres voor nodig ben... Tip: verzamel alle mailadressen van de ouders zodat die ook de fotos kunnen ontvangen.

De kinderen mogen natuurlijk zelf hun favoriete jurk meenemen of een thema bedenken. Bv allemaal een spijkerbroek met iets roze als bovenkleding.
Zorg ervoor dat de kinderen niet onder de tattoo stickers zitten en schone of mooie gelakte nageltjes aan de voeten hebben. We doen de shoots vaak op blote voeten.

Wilt u meer informatie? Dan kunt u mij altijd appen op 0651507606 en zal ik proberen zo snel mogelijk antwoord te geven. Soms kan dit even duren, omdat ik ook vaak druk met andere fotoshoots ben!

Let op, gelieve geen jongere broertjes of zusjes mee te nemen jonger dan 6 jaar.
Maximaal 2 begeleiders!

Lieve groet, Foto Ellis

Vandaag 6 | Gisteren 62 | Totaal 73134

Kubik-Rubik Joomla! Extensions